İHD Heyetinden İha Muhabirine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İHD Heyetinden İha Muhabirine Ziyaret

İHD Heyetinden İha Muhabirine Ziyaret

İnsan Hakları Derneği (İHD) Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut ve beraberindekiler, açılan ateş sonucu yaralanan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ayhan Dinç’i hastanede ziyaret ettiler.

12.08.2014 18:45

İnsan Hakları Derneği (İHD) Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut ve beraberindekiler, açılan ateş sonucu yaralanan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ayhan Dinç'i hastanede ziyaret ettiler.

İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut ve Şemdinli Belediyesi Eş Başkanı Seferi Yılmaz, beraberinde bulunan kalabalık bir heyetle Kuzey Irak sınırında açılan ateş sonucu yaralanan ve Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayhan Dinç'i ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular. Burada konuşan İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut, dün akşam saatlerinde Şemdinli ilçesinin Yeşilova köyünde askerlerle vatandaşlar arasında bir gerginliğin çıktığını belirterek, "Heyet olarak şimdi olay bölgesine gideceğiz. Bu olayın takipçisi olacağız. Konu hakkında detaylı açıklamayı incelemelerimizi tamamladıktan sonra yapacağız" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İHD Heyetinden İha Muhabirine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement