İl Emniyet Müdürlüğü Personelinden Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

İl Emniyet Müdürlüğü Personelinden Kan Bağışı

"Kan Bağışı Kampanyası" kapsamında kan bağışında bulundu.(IPA) Türkiye Başkanlığı'nın Gaziantep Şubesi koordinatörlüğünde, Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi organizesinde, "Kan Bağışı Kampanyası" düzenlendiği bildirildi.

14.02.2012 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü personeli,

"Kan Bağışı Kampanyası" kapsamında kan bağışında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası Polis Birliği

(IPA) Türkiye Başkanlığı'nın Gaziantep Şubesi koordinatörlüğünde, Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi organizesinde, "Kan Bağışı Kampanyası" düzenlendiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğün'den yapılan açıklamaya göre, emniyetin yeni hizmet binasındaki "Kan Bağışı Kampanyası" na, IPA Gaziantep Şube Başkanı ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Gökhan Özboz, IPA Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, şube müdürleri ve gönüllü kan bağışında bulunmak isteyen IPA üyeleri ile müdürlüğün görevli gönüllü personeli katıldı.

Kan Bağışı Kampanyası'nda konuşan IPA Gaziantep Şube Başkanı Süleyman Oğuz, kan bağışlarının en az seviyeye indiği kışın bu soğuk günlerinde, "Uluslararası Polis Birliği Gaziantep Şubesi" olarak personelinde katılımıyla, Kızılay Gaziantep Şubesi ile ortak kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Personelin yoğun ilgi gösterdiği kampanyanın, 16 Şubat Perşembe gününe kadar devam edeceği kaydedildi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Emniyet Müdürlüğü Personelinden Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement