İl Sağlık Müdürlüğünden Vali Çakacak'a 14 Mart Ziyareti - Son Dakika
Yerel

İl Sağlık Müdürlüğünden Vali Çakacak'a 14 Mart Ziyareti

İl Sağlık Müdürlüğünden Vali Çakacak\'a 14 Mart Ziyareti

Kırşehir sağlık personeli, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

14.03.2014 14:14

Kırşehir sağlık personeli, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel ve diğer sağlık kurumlarının yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, sağlık hizmetlerine verdiği destekten dolayı Vali Özdemir Çakacak'a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker, teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Vali Özdemir Çakacak, sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddetin son bulmasını diledi.

Tıp biliminin hem dünyada hem de ülkemizde teknolojinin getirdiği imkanlarla son yıllarda büyük bir ilerleme kaydettiğini belirten Vali Özdemir Çakacak, "Eskiden yurt dışına olan sağlık turizmi artık tersine dönmüş durumda.

Ülkemizde son yıllarda tıp biliminin gelişmesi, fiziki imkanların çağın gereklerine uygun olarak yapılması ve insan odaklı hizmet dolayısıyla yurt dışından ülkemize sağlık turizmi akmaktadır. Bu ülkemizin sağlık hizmetlerinin kalitesini göstermektedir. Kırşehir'de ki son derece modern hastanemizde de, hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız insan odaklı hizmet vermenin çabası içerisindedirler.

Hükümetimizin, sağlıkta devrim niteliğinde aldığı kararlarla halkımıza en iyi sağlık hizmetlerini sunmasından dolayı memnunuz.

Tüm kamu çalışanlarında olduğu gibi sağlık çalışanlarında da vatandaşımıza hoşgörülü, sıcak, sevecen şekilde yaklaşmaları, güler yüzlü hizmet etmeleri gerekmektedir. Bunun yanında özellikle, sağlık çalışanlarının zaman zaman şiddete maruz kaldıklarını görüyoruz, bu durum bizleri çok üzmektedir. Bizler vatandaş olarak da sağlık çalışanlarına karşı aynı şekilde sağduyulu davranmalıyız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sağlık alanında yapılan yatırımlar ve karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Sağlık Müdürlüğünden Vali Çakacak'a 14 Mart Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement