İlçe Gezilerini Bitiren Ali İpek, Denizli'yi Geziyor - Son Dakika
Yerel

İlçe Gezilerini Bitiren Ali İpek, Denizli'yi Geziyor

İlçe Gezilerini Bitiren Ali İpek, Denizli\'yi Geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, gece gündüz demeden hemen her semtte vatandaşları ziyaret ediyor.

17.03.2014 18:41  Güncelleme: 16:54

İlçe gezilerini bitirdikten sonra kent merkezini dolaşmaya başlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir adayı Ali İpek, gece gündüz demeden hemen her semtte vatandaşları ziyaret ediyor.

Kayıhan, Goncalı, Korucuk, Karakova, Küçükdere, Cumhuriyet Mahallesi ve Karakurt'ta vatandaşlarla buluşan MHP Büyükşehir adayı Ali İpek, "Denizli'ye hizmet getirecek projelerimiz hazır. Biz hazırız. Şimdi söz sende Denizli" dedi. Denizli'de yıllardır yaşanan alt yapı, trafik, ulaşım ve hizmet anlayışı sıkıntılarının giderilmesi için vatandaşın 30 Mart'ta tercihini yaparak, bu düzene ya hayır diyeceğini ya da aynı sıkıntıların katlanarak devam edeceğini söyleyen Ali İpek, "Bu güne kadar biz ne dediysek onlar bizde yaparız dercesine bizim projelerimizi reklamlaştırıp, gazete, televizyon ve reklam tabelalarından duyurdular. Biz 79 gerçekçi, yapılabilir, inandığımız proje ile yola çıktık. Bu projelerin hiç biri de hayali proje değil. Ama 222 proje ile yola çıkanlara şunu söylemek lazım. Siz Denizli'de 222 proje çıkartabiliyorsanız, Denizli için hiçbir şey yapmamışsınız demek ki bu kadar eksik çıkarttınız. Sürekli vaatlerde bulundunuz. Bundan önceki seçimlerde de 77 proje açıkladınız. Kaç tanesini gerçekleştirip yaptınız" dedi.

Coşkulu bir kalabalığa karşı, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi ve Karakurt'ta vatandaşlara seslenen Ali İpek, "Teveccühleriniz bizi daha da hırslandırıyor, daha da azimlendiriyor. Bu destek sürdüğü müddetçe, Denizli'nin sırt yere gelmez. Siz destek verin, biz vatandaşın üzerine oynanan tüm oyunları bozalım. Denizli'yi yaşanabilir, daha çok kazanan, daha mutlu bir şehir haline getirelim" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Gezilerini Bitiren Ali İpek, Denizli'yi Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement