İlkadım'da Kutlu Doğum Programına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da Kutlu Doğum Programına Yoğun İlgi

İlkadım\'da Kutlu Doğum Programına Yoğun İlgi

İlkadım Belediyesi ve Samsun Müftülüğü işbirliğiyle, Hz. Muhammed’in dünyayı şereflendirdiği 1444. doğum yıl dönümü dolayısıyla Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda bir program gerçekleştirildi.

11.04.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi ve Samsun Müftülüğü işbirliğiyle, Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği 1444. doğum yıl dönümü dolayısıyla Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda bir program gerçekleştirildi.

"Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" temalı kutlu doğum açış programına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Müftü Vekili Enver Türkmen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, kamu kurum müdürleri, çevre il ve ilçe müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Atakum 75. Yıl Camisi Müezzin Kayyımı Mustafa Balcı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan tanıtım filmi gösterildi.

Sinevizyon gösteriminin ardından programın açış konuşmasını yapan Samsun Müftü Vekili Enver Türkmen, içerisinde Samsun'un da bulunduğu Türkiye'nin 5 ilinde büyük ve görkemli bir şekilde Kutlu Doğum Haftası açılışı programı yapıldığını belirterek, kutlu doğum programına katkılarından dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür etti.

"Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" temalı kutlu doğum açış programına ev sahipliği yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise sevgi, saygı ve merhamet dolu bir yaşam için Hazreti Muhamed'in yaşamının örnek alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin de, "İnsanın kalbinin bir iyi bir kötü çarptığı dünyada Kutlu Doğum Haftası'nın kalplerimizin kötülüklerden arındırılmış bir şekilde bir ve beraberce yaşamamıza vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" ile ilgili konferans verdi. Program halka ücretsiz olarak dağıtılan çeşitli ikramlarla son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da Kutlu Doğum Programına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement