İlkadım'dan Güçlü "Evet" - Son Dakika
Yerel

İlkadım'dan Güçlü "Evet"

İlkadım\'dan Güçlü "Evet"

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı, Derebahçe Sosyal Tesislerinde yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili "Mahalle Başkanları Toplantısı" düzenledi.

05.03.2017 14:45

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı, Derebahçe Sosyal Tesislerinde yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili "Mahalle Başkanları Toplantısı" düzenledi.

Toplantıya, AK Parti Çevre Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım ilçesinde görev yapmış ve görev yapmakta olan teşkilat mensupları katıldı.

Varol: "16 Nisan'a hazırız"

Teşkilat olarak 16 Nisan'a hazır olduklarını söyleyen İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, 25 Şubat tarihinden bugüne kadar olan sürede programlara başladıklarını, sandık kurullarını, okul kat sorumlularını müşahitleri ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydetti.

Tok: "Geleceğimiz için evet"

Referandum öncesi Cumhurbaşkanlığı hükümet modelini halka iyi anlatmak gerektiğini ifade eden Başkan Tok, "Ülkemizin tamamını ilgilendiren böylesi hassas konularda bilinç oluşturmak önemli bir konudur. Bu nedenle mesai saati gözetmeden çalışmalı ve geleceğimiz için, büyük Türkiye için en doğru kararların alınmasına millet adına aracı olmalıyız" dedi

Göksel; "İlk günkü aşkla"

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halka anlatmak için kolları sıvadıklarını, bizler yine ilk günkü aşkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

"Yetki karmaşasına son verilecek"

AK Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ise, "15 Temmuz sürecinden sonra yaşanan olaylar yeni anayasanın bir an önce yapılması ve çift başlılığı ortadan kaldırmak adına daha özgür bir Türkiye için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Karaasla: "AK Parti'nin değil, Türkiye'nin meselesi"

16 Nisan günü ülke için çok önemli bir karar vereceğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Bu yalnızca AK Parti'nin meselesi değil. Bu Türkiye'nin meselesi. Bu bütün bir milletin meselesi. Millet olmanın gereğini inşallah o gün yerine getireceğiz. Milli mücadelenin başladığı şehir Samsun, bu ruhla yoğrulmuş şehir Samsun, bugüne kadar bunun aksine hiç bir davranış sergilemedi. Biz inanıyoruz ki Samsun'da bu büyük başlangıca ciddi anlamda destek verecek" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'dan Güçlü 'Evet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement