İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Başaran'dan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Başaran'dan Başkan Torun'a Ziyaret

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Başaran\'dan Başkan Torun\'a Ziyaret

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ile İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran'ın ilçede...

08.11.2013 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ile İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran'ın ilçede yapımı devam eden Pazarlar Afet Koordinasyon Merkezi(PAKOM) inşaatı hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ile yaptığı görüşmelerin ardından birlikte Afet Koordinasyon Merkezi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Konu hakkında bilgi veren Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, İller Bankası kredisiyle gerçekleştirilen Pazarlar Afet Koordinasyon Merkezi inşaatı çalışmalarını denetleyen İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran'ı projenin gelişimi ve inşaatın ilerleyişi hakkında bilgilendirdiklerini söyledi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, İlçesine İller Bankası kredisi ile Meslek Yüksekokul kazandıran Türkiye'de ilk belediye olduklarını, % 75 hibe ile kentsel altyapısını tamamen yenileyen belediye olduklarını belirtti.

Başkan Torun, "Bölgemizde İller Bankası ile en çok çalışan belediyeyiz. İller bankası ile birlikte ilçemize birçok yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. İlçemizin bir çok ihtiyacını karşılayacak olan Pazarlar Afet Koordinasyon Merkezi (PAKOM)'un inşaatı hızla devam ediyor. İlçemizin içme suyu hattının tamamen değişmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda İller Bankası Bölge müdürümüzle bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlere her türlü desteği sağlayan İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürümüz Sayın Osman Nuri Başaran ve ekibine teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Başaran'dan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement