İmamhatipliler Buluşması Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

İmamhatipliler Buluşması Gerçekleşti

Kırşehir İmamhatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin (KİMDER) öncülüğünde, İmam Hatiplilerin Ramazan Bayramı Buluşmasını İmamhatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirdi.

12.08.2013 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir İmamhatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin (KİMDER) öncülüğünde, İmam Hatiplilerin Ramazan Bayramı Buluşmasını İmamhatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirdi.

Buluşmaya, Sayıştay Başkanı Dr. Recai Akyel, Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Nebi Güdük, Milli Eğitim Müdür V. Şevket Karadeniz, Yurt-Kur Müdürü Faruk Şahin, KİMDER Başkanı Nurullah Soylu ve çok sayıda İmamhatipli katıldı.

Program Din Görevlisi Fatih Sarıyıldız'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ebediyete intikal etmiş tüm şehitler ve vefat eden tüm İmamhatiplilere okunan hatimler için Hz. Osman Camii Din Görevlisi Ali Osman Çelik'in hatim duasında bulundu.

KİMDER Başkanı Nurullah Soylu yaptığı açılış konuşmasında İmamhatipli olmanın bir şeref olduğunu belirterek, "Üstünlüğün ancak doğruluk, dürüstlük ebed ve ahlakta olduğunu bildiren Yüce Dinimizin öğretilerini kendine görev bilen, Müslümanın Müslümana tebessümle bakmasını ibadet kabul eden nesillerdir İmamhatipliler birlik ve beraberlik içerisinde milli ve manevi değerlerine bağlı, barışı ve sevgiyi düstür edinmiş güzel Ülkemize önemli hizmetler veren vatan evlatları yetiştirmiştir" dedi.

İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri adına Kırşehir İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Nebi Güdük, "Bu toplantıları her yıl yapılmasını istiyorum. Kaynaşmamızı artırıyor. Türkiye'nin kaderini Allah'ın izniyle İmam Hatipliler belirliyor" ifadelerini kullandı.

Birliktelik duygusunun anlatıldığı buluşmada söz alan AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan, Müslüman'ın Müslüman'ı katlettiği bir Ramazan Ay'ı geçirdik. Mısırda Suriyede olan olayların burukluğuyla bayram yapıyoruz. Sıkıntı çeken Müslümanlara dua etmeliyiz. Şuan elimizden gelen bu. Ancak Hükümetimiz elinden geleni yapıyor. Müslümanlar bazı konularda ayrıma düşüyor. Bu ayrışmaları ancak bugün burada yapılan güzide toplantılarla düzeltebiliriz. Sadece Kırşehir'de değil her yerde yapılmalı. Şuan ülkenin sigortalarından biri İmam hatiplilerdir. Üzerimize düşen görevler var. KİMDER'in yaptığı faaliyetleri yakından takip ediyorum. Başta Başkanımız Nurullah Soylu olmak üzere yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum. Yapılacak her organizasyonda bana düşen ne görev varsa yapmaya hazırım" şeklinde konuştu.

İmamhatiplilerin buluşması fotoğraf açekimi ve yemek ikramıyla son bulurken Kırşehir İmamhatip Lisesi Mezunu Sayıştay Başkanı Recai Akyel okul arkadaşlarını görmenin kendisini hoşnut ettiğini belirtti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmamhatipliler Buluşması Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement