İnegöl Belediyesi'nden Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika
Yerel

İnegöl Belediyesi'nden Öğrencilere Karne Hediyesi

İnegöl Belediyesi\'nden Öğrencilere Karne Hediyesi

İnegöl Belediyesi karne heyecanı yaşayan öğrencilere saat hediye etti.

23.01.2012 17:26

İnegöl Belediyesi karne heyecanı yaşayan öğrencilere saat hediye etti.

Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Özer Yılmaz, İnegöl'ün ilk prefabrik okulu olan ve 3 yıl önce faaliyetine başlamasına rağmen büyük başarılara imza atan Akşemsettin İlköğretim Okuluna giderek öğrencilere karnelerini takdim ettiler. Törende konuşan Kaymakam İnci, öğrencilerin heyecan ve başarılarına ortak olduklarını belirterek, "Sizlerden istediğimiz, daha büyük başarılara doğru koşmanızdır" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk de, İnegöl'de 2011-2012 eğitim öğretim yılının birinci dönemin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde geçmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "Derslerinize çok iyi çalışın. İnegöl'ün ve Türkiye'nin sizlere ihtiyacı var. Kesinlikle okumalısınız" diye konuştu.

Akşemsettin İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Kılıç, okulun 3 yıl önce kurulmasına rağmen, kısa süre içerisinde büyük başarılara imza attığını kaydetti.

Törende, Kaymakam Aziz İnci tarafından öğrencilere okuma kitapları hediye edilirken, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ise kol saati hediye edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegöl Belediyesi'nden Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement