İngiltere'den Çin'e Bisikletle Gidiyorlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

İngiltere'den Çin'e Bisikletle Gidiyorlar

13.07.2015 16:33  Güncelleme: 16:34

İngiltere'den bisikletle Çin'e gitmek için yola çıkan Robbie ve Lucy Jebb çifti, Kastamonu'nun İnebolu ilçesine ulaştı.

İngiltere'den bisikletle Çin'e gitmek için yola çıkan  Robbie ve Lucy Jebb çifti, Kastamonu'nun İnebolu ilçesine ulaştı

Robbie Jebb, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Lucy ile İngiltere'den yola çıktıklarını ve Çin'e gitmek istediklerini söyledi.

Şimdiye kadar yaklaşık 4 bin kilometre yol geldiklerini anlatan Jebb, İstanbul üzerinden Karadeniz sahil yolunu izlediklerini, gördükleri manzara karşısında hayran olduklarını kaydetti.

Sinop üzerinden yola devam edeceklerini, yine Karadeniz sahil yolundan Gürcistan'a geçeceklerini aktaran Jebb, Türk insanının misafirperverliğini çok beğendiklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İngiltere'den Çin'e Bisikletle Gidiyorlar - Son Dakika


Advertisement