İntihara Kalkışan Şahıs Polis Ekiplerince İkna Edildi - Son Dakika
Yerel

İntihara Kalkışan Şahıs Polis Ekiplerince İkna Edildi

İntihara Kalkışan Şahıs Polis Ekiplerince İkna Edildi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir kişi intihar etmek istedi.

12.05.2017 17:43

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir kişi intihar etmek istedi. Polis ekiplerince ikna edilen şahıs polis karakoluna götürüldü.

Edinilen bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi Kentpark içinde bulunan 4 katlı binanın çatısına henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Durumu gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise apartman önüne branda serdi.

Polis ekiplerince ikna edilen şahıs Karasu ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İntihara Kalkışan Şahıs Polis Ekiplerince İkna Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement