İpar, "İş Güvenliği Arttırılmalı" - Son Dakika
Yerel

İpar, "İş Güvenliği Arttırılmalı"

İpar, "İş Güvenliği Arttırılmalı"

Manisa’nın Soma İlçesi’nde bulunan maden ocağında meydana gelen ve Türkiye’yi yasa boğan faciayla ilgili açıklama yapan Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, hayatını kaybedenlere rahmet ailelerine ise sabır diledi.

15.05.2014 09:19

Manisa'nın Soma İlçesi'nde bulunan maden ocağında meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan faciayla ilgili açıklama yapan Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, hayatını kaybedenlere rahmet ailelerine ise sabır diledi.

Geçtiğimiz gün Soma'da bulunan maden ocağında trafonun patlaması sonucu çıkan ve 282 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili açıklama yapan Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, ölü sayısının her geçen gün arttığını belirtti.

Türkiye'nin bu olaydan en az zayiatla çıkmasını ümit ettiklerini ifade eden İpar, bundan sonra kömür ocaklarında iş güvenliklerinin arttırılması gerektiğini söyledi. İpar, "Tüm dünya ya Türkiye de insan hayatının ucuz olmadığını ispatlamamız gerekmektedir. Ekmeğini kara taştan çıkartan bu emekçilerimize, Allah'tan rahmet ailelerine ise derin üzüntülerimizi belirterek, baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Öte yandan İpar, dün gece saatlerinde ise sosyal medya ağı olan twitter üzerinden de üzüntülerini, "Yüzün kara, bahtın kara, gözyaşın da kara. Yüreğini aydınlık tut. Çünkü biz yüreğimizle sizinleyiz emekçi kardeşim" şeklinde belirtmişti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpar, 'İş Güvenliği Arttırılmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement