İş Adamı Hacı İhsan Aydın, Türk İş Dünyasının Güneydoğu Anadolu Temsilcisi Seçildi - Son Dakika
Yerel

İş Adamı Hacı İhsan Aydın, Türk İş Dünyasının Güneydoğu Anadolu Temsilcisi Seçildi

İş Adamı Hacı İhsan Aydın, Türk İş Dünyasının Güneydoğu Anadolu Temsilcisi Seçildi

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Emin Karataş yapmış olduğu basın açıklamasıyla, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı Mimar İş Adamı Hacı İhsan Aydın’ın, Yönetim Kurulu kararıyla Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olarak atandığını duyurdu.

21.07.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Emin Karataş yapmış olduğu basın açıklamasıyla, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanı Mimar İş Adamı Hacı İhsan Aydın'ın, Yönetim Kurulu kararıyla Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olarak atandığını duyurdu.

Emin Karataş Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı'nın merkezinin Diyarbakır olduğunu ve Güneydoğu Anadolu illerinin Diyarbakır'dan yönetileceğini açıkladı. Karataş, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Bölge Başkanımız Hacı İhsan Aydın'a güvenimiz tamdır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Adamı Hacı İhsan Aydın, Türk İş Dünyasının Güneydoğu Anadolu Temsilcisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement