İş Dünyası Bso İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

İş Dünyası Bso İftarında Buluştu

İş Dünyası Bso İftarında Buluştu

Balıkesir Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde protokol sanayici ve iş adamları bir araya geldi.

13.06.2017 23:41

Balıkesir Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde protokol sanayici ve iş adamları bir araya geldi.

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde protokol sanayici ve iş adamları bir araya geldi. İftar etkinliği Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanın ardından hep birlikte iftar yemeği yendi. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bu sene Ramazan ayında düzenledikleri 4. İftar yemeği olduğunu hatırlatarak, " Bandırma'da Ayvalık ve Burhaniye'de bölge iftarlarında üyelerimizle sanayicilerimizle iş dünyası ile buluştuk. Bu günde Balıkesir merkezde siz değerli sanayicilerimizle protokolümüzle bir aradayız. İnşallah Perşembe akşamı Edremit'te olacağız, Cuma akşamı da Gönen'de iki iftarımız daha kaldı. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin bu gönül sofralarımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz sevgi ve çocuk evlerinden kardeşlerimiz var. Somali ve Suriye'den gelen kardeşlerimiz misafirlerimiz var. Onlarında dualarına ciddi anlamda ihtiyaçlarımız var. İnşallah Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerimizle çoluğumuz çocuğumuzla birlikte bayrama erişmeyi Allah nasip etsin hepinize saygılar sunuyor teşekkür ediyorum" dedi.

"Ramazanda fakirler hatırlanmalı"

Ramazanın rahmet ve mahiret ayı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, "İbadetleriniz kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar, yaptığınız hayırlar kabul olsun. Ramazan ayı tabii ki fakirlerin hatırlandığı yardımlaşma duygularının pekiştiği bir ay. Balıkesir'de Allaha şükür büyüyor ve gelişiyor Büyükşehir olarak. Yaptığımız projeler artık bir bir hayata geçmeye başladı. Önümüzdeki Ramazan Çamlıktaki hilal minareli camiden ezan okutup oradaki camide teravih namazı kılmak nasip olur" şeklinde konuştu.

Balıkesir'de 19 bin 647 kişi işe başladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise, "Daha önce sanayicilerle bu salonun bir kısmında yaptığımız toplantının gündemi konusu artı istihdam yaratmak, ülkemizin içine sokulmak istenen ekonomik sıkıntılara girmemek, daha hızlı ilerlemek için Sanayi ve Ticaret Odası başkanlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği bir söz vardı yeni istihdam yaratmakla ilgili. Balıkesir olarak 15 bin sözünü vermişlerdi. Dün itibariyle Balıkesir ilinde 19 bin 647 kişi işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bende bu rahmet ve bereket ayında fakir fukarayı müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini hatırlatarak hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

İftar yemeğinde semazen gösterileri ve ilahi dinletisi beğeni topladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Dünyası Bso İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement