İş yerini kurşunlayan şahıs tutuklandı - Son Dakika
Yerel

İş yerini kurşunlayan şahıs tutuklandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde iş yeri kurşunlama olayına karışan 1 kişi tutuklandı. Olayın ardından yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli yakalandı ve üzerinde suç aletleri bulundu. İki aile arasındaki husumetten kaynaklanan olayda yaralanan kişi ise tedavi altına alındı.

18.02.2024 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş yerini kurşunlayan şahıs tutuklandı

SAMSUN - Samsun'un Alaçam ilçesinde iş yeri kurşunlama olayına karışan 1 kişi tutuklandı.

Dün saat 17.00 sıralarında Alaçam Yenicami Mahallesi Sakarya Sokak üzerinde meydana gelen işyeri kurşunlama olayında, işyeri içerisinde bulunan H.S. yaralandı. Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çevre araştırması ve olay yeri kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde olayı A.K.'ningerçekleştirdiği tespit edildi.

Alaçam polis ekiplerinin sıcak takibi sonucu şüpheli, olaydan bir saat sonra Bafra ilçesinde İstanbul'a gitmek için Bafra Otogarı yakınlarında Samsun- Sinop karayolu üzerinde Bafra Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin de desteğiyle yakalandı. Şahsın üzerinde suç aleti tabanca, bir adet bıçak, sırt çantasının içinde 10 adet 7.65 mm çapında mermi, bir adet kar maskesi ve 2 adet eldiven ele geçirildi. Olayın iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı tespit edildi.

'Silahla kasten yaralama, işyeri kurşunlama ve silahla tehdit' suçlarından Alaçam Adliyesine sevk edilen zanlı tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İş yerini kurşunlayan şahıs tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş yerini kurşunlayan şahıs tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement