Spor Toto Spor Ligi'nin Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu'nun maddi destek arayışlarına, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) üyeleri destek verdi.
Mersin İdmanyurdu yöneticileriyle dernek binasında biraraya gelen MESİAD Başkanı Ahmet Akkurt, buradaki konuşmasında, Mersin İdmanyurdu'na destek olmanın kentin kalkınmasına, tanıtımına ve sporun gelişimine büyük katkı sunacağına inandıklarını söyledi.
Akkurt, bu kapsamda üyelerine çağrı yaparak, kombine bilet alarak takıma destek sunmalarını istediklerini dile getirerek, "İlimizin Türkiye ekonomisinin Süper Ligi'nde yer almasını ve istikrarlı bir şekilde ilerlemesini hedefliyorsak, takımımızında Süper Lig'de istikrarlı olması gerekir. Bu kapsamda MESİAD ailesi olarak takımımızın her zaman yanındayız" dedi.
MESİAD üyesi çok sayıda işadamının çağrıya olumlu bakarak, destek olduğunu anlatan Akkurt, "Ayrıca MESİAD üyeleri olarak reklam anlamında da destek olunması konusunda da görüş birliğine vardık. Kentteki tüm iş adamlarının, mesleki ve sivil toplum kuruluşlarının da, takıma güç vermesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü kentimizin en büyük tanıtımı bu sayede oluyor. Bizler takımımızı desteklemezsek kim destekleyecek- Hep birlikte güç birliği içinde takımımızın yanında olalım ve desteğimizi esirgemeyelim" diye konuştu.
Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Celal Ata da, MESİAD'ın bu girişiminden son derece etkilendiğini ve herkesin bunu örnek alması gerektiğini vurguladı.
Toplantıda çok sayıda dernek üyesi kombine bilet satın aldı.
Muhabir: Kerem Kocalar/ Zuhal Uzundere Kocalar
Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
Yayıncı Açıklaması - MERSİN
Son Dakika › Yerel › İşadamlarından Mersin İdmanyurdu'na Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.