İşitme engelli çift, Fadıloğlu'nun kıydığı nikahla evlendi - Son Dakika
Yerel

İşitme engelli çift, Fadıloğlu'nun kıydığı nikahla evlendi

İşitme engelli çift, Fadıloğlu\'nun kıydığı nikahla evlendi

Gaziantep'te, 22 yaşındaki işitme engelli Zehra Kaplan ile 24 yaşındaki işitme engelli Mehmet Kartal, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı nikahla evlendi.

11.04.2023 11:38  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 22 yaşındaki işitme engelli Zehra Kaplan ile 24 yaşındaki işitme engelli Mehmet Kartal, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı nikahla evlendi. İşitme engelli çiftin nikahını kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 22 yaşındaki işitme engelli Zehra Kaplan ile 24 yaşındaki işitme engelli Mehmet Kartal'ın nikahlarını Şehitkamil Nikah Salonu'nda (ŞNS) kıydı. İşitme engelliler eğitmenleri nezaretinde kıyılan nikahta büyük mutluluk yaşayan genç çifti, sevenleri de yalnız bırakmadı.

"Sevginiz, muhabbetiniz daim olsun"

"Saygıdeğer misafirler, çok kıymetli şahitlerimiz. Bugün, sevgili Mehmet ve Zehra için bir aradayız. Sevgili Mehmet ve Zehra, evlenmek için belediyemize müracaat ettiler. Yapılan incelemeler neticesinde evlenmelerine herhangi bir mani olmadığı anlaşılmıştır. Şimdi, siz sayın misafirlerimiz ve şahitlerimizin huzurunda birbirleriyle evlenmek istediklerini beyan edecekler" dedikten sonra genç çiftin onayıyla Mehmet ile Zehra'yı karı-koca ilan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Şu andan itibaren hayatınızdan 'ben' kelimesini çıkarmanızı istiyorum. Bundan sonra hayatınızda 'biz' var. Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun. Allah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra çiftle ve yakınlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşitme engelli çift, Fadıloğlu'nun kıydığı nikahla evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement