İskenderun'da "Bir Selam, Bir Tebessüm" Projesi - Son Dakika
Yerel

İskenderun'da "Bir Selam, Bir Tebessüm" Projesi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Hatay Şubesi, "Bir Selam, Bir Tebessüm" projesini İskenderun'da başlattı.

24.03.2015 10:04  Güncelleme: 10:18

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği  (TÜMSİAD) Hatay Şubesi tarafından hazırlanan "Bir Selam, Bir Tebessüm" projesi İskenderun'da başlatıldı.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk, dernek binasında yaptığı konuşmada, toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasında selam, selamlaşma ve tebessümün çok önemli olduğunu belirtti.

Birey bazında selam verenle vermeyen arasında psikolojik farklar olduğunu ifade eden Ertürk, selam verme olgusunun artık günlük yaşamdan çıktığını kaydetti.

Bir selam, bir tebessüm projesini ilk olarak İskenderun'da hayata geçirdiklerini aktaran Ertürk, şunları kaydetti:

"Bu projeyi Hatay geneli ve tüm Türkiye geneline yaymayı hedefliyoruz. Projede birçok sivil toplum kuruluşunun katkısı var. İskenderun tüm renk ve sesleri bu projeye evet diyor. Bugün burada tüm renklerimizle bir aradayız. Selamı ve tebessümü şehrimizin gündemine ve hemşehrilerimizin gönüllerine oturtmak maksadıyla çeşitli etkinlikler yapacağız. Selam muhabbettir, selam kardeşliktir, selam esenliktir."

Basın açıklamasının ardından İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları tarafından ilçede esnaf ve vatandaşa selamlaşma ziyareti gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İskenderun'da 'Bir Selam, Bir Tebessüm' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement