İskenderun'da 'Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

İskenderun'da 'Vergi Haftası Etkinlikleri

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’ı ziyaret etti.

25.02.2014 16:45

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz'ı ziyaret etti.

Karaca, ziyarette yaptığı konuşmada, Vergi Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlanmasının amacının, insanlara verginin öneminin hatırlatmak olduğunu kaydetti.

Toplanan vergilerin, aynı zamanda yatırıma ayrılacak kaynak demek olduğunu belirten Karaca, "Geleceğimize sağlıklı ve her anlamda hazır bir toplum bırakmak, vergilerin düzenli olarak verilmesi ile gerçekleşir. Diğer yandan gelir dağılımında adaletin sağlanması, haksız rekabetin önlenmesi, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması, vergi politikalarına katılımlarının sağlanması ve idare mükellef ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi, kişinin ülkesine karşı bir görevi olan vergi ile mümkündür" dedi.

Yılmaz ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay'ın ülke ekonomisine çok büyük katma değer sağladığını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından, Yılmaz, ziyaret anısına Karaca'ya kahve ve fincan takımı hediye etti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İskenderun'da 'Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement