İstanbul'da Düzenlenen "İnanç Turizmi" Fuarı - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Düzenlenen "İnanç Turizmi" Fuarı

Kahramanmaraş Kültür Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, İstanbul'da düzenlenen "İnanç Turizmi' fuarında Kahramanmaraş standının büyük ilgi gördüğünü belirtti."

13.01.2012 18:40

Kahramanmaraş Kültür Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, İstanbul'da düzenlenen "İnanç Turizmi' fuarında Kahramanmaraş standının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Küçükdağlı, yaptığı açıklamada, 6-8 Ocak'ta İstanbul Eyüp Feshane Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarda Kahramanmaraş olarak yer stant açtıklarını belirtti.

Kahramanmaraş standının katılımcılardan büyük beğeni topladığını ifade eden Küçükdağlı, Kahramanmaraş Valiliği, Turizm Altyapı Hizmet Birliği, İl Özel İdaresi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Kahramanmaraş Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın fuara katkı sağladığını dile getirdi.

Küçükdağlı, fuarda başta Eshab-ı Kehf Külliyesi olmak üzere Kahramanmaraş'ın bir çok kültür değerini anlatma fırsatı yakaladıklarını kaydetti.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Düzenlenen 'İnanç Turizmi' Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement