İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 11 ilçenin bazı bölgelere 28 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

26.05.2014 18:01  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs Çarşamba günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Üsküdar'da 

Bahçelievler MahallesiYeşiltepe Evleri ve Mesa siteleri,  Ergenekon, Alparslan, Çakıl, Plevne ve Bayrak sokaklar, Tufan Mahallesi, 29 Mayıs Sitesi, Acıbadem Mahallesi, Taş Yapı Almonthill Evleri, Önalanlar Evleri, Acıbadem Doğa Koleji.

Ümraniye'de 

Atakent Mahallesi, Burç Caddesi, Ata,  Marmara, Zafer,  Altan Erbulak, Öğretmen sokaklar, Zafer, Köyken, Yılmaz Esen 89, Koçanoğlu siteleri, Balıkçılar Plaza, Çevreciler Sitesi, Seyfi Demirsoy Caddesi, Çağdaş ve Mavi Köşk blokları, Danış Sitesi, Atakent blokları, Akkaya İnşaat, Özlem blok, Burç,  Hürriyet, Yasemin,  Göksu, Fırat, Tonguç, Özgür, Doğanay, Altıntaner, Bayrak, Barış, Başak sokaklar, Atakan Caddesi ve Kültür Merkezi. 

Ataşehir'de

 İnönü Mahallesi, Arım Sitesi,  Fındıklı Mahallesi, Hancıoğlu Caddesi, Fırat Sokak, muhtarlık ve Atatürk Caddesi civarı.

Kadıköy'de 

Kozyatağı Mahallesi, Şakacı, Avşar, Kaya Sultan sokakları, Marmara Caddesi, Can Sokak ve  civarı, Bağdat ve Recep Peker caddeleri, Fenerium,  Fenerbahçe Stadı, Florance Nightingale Hastanesi,  Ahmet Mithat Efendi, Fener Kalamış Caddesi ve Egemen, Erguvan, İskele, Şenlik sokaklar.

Sultanbeyli'de

Mimar Sinan Mahallesi,  Basra Caddesi, Kimse Yok mu Derneği, Sohbet Caddesi, Limon Sokak, Başak Makine, Reyhanoğlu Caddesi, Barış Sokak ve civarı.

Kartal'da 

Yakacık Çarşı Mahallesi, Ayazma ve Spor caddeleri, Koru, Beyza, Suya Batmaz, Güneş sokaklar, Koru Evleri Sitesi, Hürriyet Mahallesi, Uzmanlar, Ozanlar ve Spor caddeleri, Meclis,  Mülkiye, Ferda, Kibar, Şeker Suyu sokaklar, Ekin, Eren ve Yeşim siteleri, Fen Fakültesi Blokları, Demirli Yapı, Uyum Kent Sitesi.

Çekmeköy'de 

Merkez Mahallesi, Çavuşbaşı yolu, Finitex İş Merkezi, Huzur Kent Sitesi, Ütü Fabrikası ve Enes-Engin sokaklar, Öz Çamlıca Sitesi, Yunus Emre Caddesi, Öztürk, Tepe, Şehitlik, Ayazma, Sönmez,  Gündoğdu sokaklar, Selimiye Caddesi, Özdemir Sokak, İSKİ Pompası, Ayazma Caddesi Çekmeköy ve orman civarı, Meşe Konakları, Mimar Sinan Mahallesi Öz Elvan Sitesi, Bahçe Cafe, Villa Belde Sitesi, Su Pompası,  Ömerli Köyü Işıklar mevkisi Tan Kozmetik fabrikası ve civarı, Mega Otomotiv, Işıklar Testere, Atlı Klüp, Merih Video, Ale Yem, Fica Tekstil, Yüksel Çiftliği, Promar, Topkon, Ömerli Kayıranlar mevkisi, Ördekçioğlu, Vatan Plastik, Turkuaz Gıda, Akyüzler Gıda.

Maltepe'de 

Cevizli Toros Caddesi, Adem, Sadık,  Ordu, Altayçeşme Çağlayan, Nedim sokaklar, Bağdat Caddesi, Adalı ve Kore sokakları civarı.

Şile'de 

Yazımanayır Köy altı mevkisi, Sinekli, Teke ve Dereli köyleri, Hallı Mahallesi. 

Tuzla'da 

Evliya Çelebi Mahallesi, Uyum,  UlukentMevlana, Gönlübol, Fedai sokaklar, Giptaş Sanayi Sitesi, Genç Osman Caddesi, İnanç, Gümüşpala, Göl sokaklar, Yayla Mahallesi ve Onurkent Sitesi.

Pendik'te

Yenişehir Mahallesi,  Bakü Caddesi,  Dumankaya Konsept, Temizışık ve Sağlam siteleri,  Orhangazi ilköğretim Okulu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement