İstanbul'dan Göksun'a Kardeş Okul Ziyareti - Son Dakika
Yerel

İstanbul'dan Göksun'a Kardeş Okul Ziyareti

İstanbul Özel Haliç Üniversitesi 'Haliçli Gençlik Grubu' kardeş okul ilan ettiği, Göksun Büyükkızılcık Güller İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

17.05.2011 16:54

İstanbul Özel Haliç Üniversitesi 'Haliçli Gençlik Grubu' kardeş okul ilan ettiği, Göksun Büyükkızılcık Güller İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Köye gelişlerinde yaklaşık 600 kişi tarafından çiçekler, davul zurna ve halaylarla karşılanan grup üyeleri, beraberlerinde getirdikleri kırtasiye, temizlik ve oyuncakları öğrencilere dağıttı.

Kaymakam Mehmet Sinan Yıldız, karşılama töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'deki tüm üniversite öğrencilerinin böyle bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alması gerektiğini söyledi.

Haliç Üniversitesi Öğrenci Topluluğu Haliçli Gençlik Grubu'nun lideri Ayşegül Akpınar ise şunları anlattı:

"Doğru örgütlenme ile diğer üniversitedeki öğrencilerin de sosyal sorumluluk projelerine katılması gerekir. Haliç Üniversitesinin öğrencileri olarak aslında bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olanlarız, diğer tüm üniversitedeki arkadaşlarımız gibi.

Bu ülke de, sadece parası olanlar okumasın, her çocuk ilim, bilim ve gelişen teknolojiden payına düşeni alsın diye buradayız. Onlara sadece silgi kalem göndermek değil, değer verdiğimizi onları önemsediğimizi göstermek için buradayız. "

İki günlük ziyaret kapsamında Göksun'a gelen Haliçli öğrenciler Afşin Eshab-ı Kehf'i de ziyaret ettiler. Büyükkızılcık Belediye Başkanı Bayram İnce tarafından akşam yemeği ikramı yapılan öğrenciler köy hayatını tatmak için geceyi öğrenci velilerinin evlerinde geçirdiler.

Daha sonra Göksun'a gelen Haliçli Öğrenci topluluğuna Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç Kale Parkta Göksun hakkında bilgiler verdi ve Göksun Tarihi kitabı hediye etti.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'dan Göksun'a Kardeş Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement