İstanbul Ticaret Odası (İTO), Nevşehir'in Derinkuyu ilçesindeki Fatih İlköğretim Okulu'na kitap yardımı yaptı.
Fatih İlköğretim Okulu Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmeni Aylin Akyüz'ün girişimleri ile İTO, roman, hikaye, inceleme, sanat ve bilimsel konularında olmak üzere okul kütüphanesine 400 adet kitap desteğinde bulundu.
Okula ulaştırılan kitaplardan, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de yararlanabileceği bildirildi.
Bu arada,, Fatih ilköğretim Okulu'na kitap gönderen İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş'ın, öğretmen Aylin Akyüz'e gönderdiği mektubunda şu ifadeler yer alıyor:
"Çocuklarımız için, ülkemiz için çok daha aydınlık bir gelecek kurabilmek ancak okumakla mümkün. Biz bu imkanı sağlarsak onlar da bunu başarıyla taçlandıracaklardır. Aslında sizin öğrencileriniz bunun çok önemli bir örneğini verdiler. Türkiye SBS birincisi çıkarmanız, bu nedenle çok büyük bir başarıdır. Bu başarınızın ardında kıt imkanlarla olmaz işleri olur kılan izlerin fedakar çalışmaları yatıyor. Hem öğrencilerinizle hem de sizlerle biz de büyük gurur duyduk" dedi.
İTO, geçen yıl da aynı okula talepler doğrultusunda 300 kitap göndermişti.
- NEVŞEHİR
Son Dakika › Yerel › İTO'dan Derinkuyu Fatih İlköğretim Okulu'na Kitap Yardımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.