İzaydaş Sağlık Çalışanlarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

İzaydaş Sağlık Çalışanlarını Ağırladı

İzaydaş Sağlık Çalışanlarını Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kamu Hastaneleri Birliği ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkililerini ağırladı.

30.09.2013 11:03

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kamu Hastaneleri Birliği ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkililerini ağırladı. Yetkililer, çevre sağlığı açısından birçok hizmetin yanında Kocaeli'de ki tıbbi atıkların bertarafını da sağlayan İZAYDAŞ'ın tıbbi atık sterilizasyon tesisini yerinde inceledi.

Ziyarete, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Müdürü Ertuğrul Kibar, birim sorumluları Mevlüt Akdere, Özgür Kaçak, Nimet Kaya, Saadet Şeker, Hülya Şahin, Reşat Özdemir, Tarkan Keskin, Kamu Hastaneleri Birliği yetkilileri Mustafa Ürüt ve Yusuf Türkay katıldı.

Heyete ilk olarak İZAYDAŞ'ın genel tanıtım filmi ile şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş ise yaptığı sağlık heyetine özel sunumu ile tıbbi atıkların bertarafı konusunda sürecin nasıl işlediği hakkında detaylı bilgi verdi, merak edilen soruları yanıtladı. Son olarak tıbbi atık sterilizasyon tesisini de yerinde inceleyen heyete, sağlık kuruluşlarında üretilen atıkların hangi aşamalardan geçerek bertaraf edildiği hakkında yerinde sunum yapıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Müdürü Ertuğrul Kibar, tıbbi atık üreticisi olduklarını ve sağlık açısından bertarafının önemine dikkat çekti. Kibar, "Biz Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak atıklarımızın nereye gönderildiğini nasıl işlem gördüğünü görmek istedik. Yerinde inceleyerek hem farkındalığı artırmak hem de hastanede çalışan arkadaşlarımızın yerinde ayrıştırmayı daha bilinçli yapmalarını sağlamak için buradayız. İnşallah bu ziyaretimiz daha faydalı sonuçlar doğuracak. Katılamayan arkadaşlarımız için belki bir eğitim talebimiz daha olacak" dedi. Hastane Müdürü Kibar ayrıca, daha önce İZAYDAŞ'ta bu kadar sistemli bir çalışma yapıldığını bilmediklerini kaydederek, "Enerji üretimi konusundaki çalışmalar da heyecan verici. Çevrenin temiz kalmasında İZAYDAŞ'ın katkısının çok büyük olduğunu ve büyük iş yaptığını öğrenmiş olduk" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzaydaş Sağlık Çalışanlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement