İzmek En Büyük Halk Üniversitesi - Son Dakika
Yerel

İzmek En Büyük Halk Üniversitesi

İzmek En Büyük Halk Üniversitesi

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan İZMEK kursiyerlerinin yıl sonu sergi ve belge heyecanları devam ediyor.

01.06.2016 12:05

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan İZMEK kursiyerlerinin yıl sonu sergi ve belge heyecanları devam ediyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan İZMEK kurslarını bitirenlere belgeleri verilirken, kursiyerler el emeği göz nuru ürünlerini düzenledikleri sergilerde beğeniye sunuyorlar.

Yahya Kaptan Hanımeli Kültür Merkezi ile Gündoğdu kurs merkezinde 20 ayrı branşta açılan kursları bitiren 586 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Belge dağıtım ve yıl sonu sergi açılışlarına Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye meclis üyesi Haluk Akgün, İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı.

Belge dağıtım ve sergi açılışlarında konuşan Başkan Vekili İbrahim Bulut, İZMEK'in onbinlerce mezun veren bir halk üniversitesine dönüştüğünü belirterek" göreve geldiğimizde İZMEK'teki kursiyer sayısı 2 bini geçmezken bugün bu rakam sadece bir yıl için 20 binleri geçiyor. Şimdiye kadar 80 bine yakın kişi İZMEK kurslarından yararlandı. İzmit Belediyesi olarak toplumun her kesimine hizmet ediyoruz. 5 yıldan beri ortaokul 1. sınıf öğrencilerine bisiklet verirken bu sene de 5 bin 4. sınıf öğrencimize basketbol topu hediye ediyoruz. İZMEK kurslarında da çoğunluğu kadınlarımızın olduğu onbinlerce kişiye meslek öğretiyoruz. Sağlıklı olmanın yolu mutluluktan geçmektedir. İzmit Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerle insanlarımızı mutlu etmek en büyük arzumuz. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, İZMEK kurslarına sınırsız destek veriyor. Bu konuda her türlü imkanı sonuna kadar kullanıyor. Yeter ki sizler bu kurslara gelip mutlu olsun, arkadaşlık ve dostluklarınızı geliştirin. İZMEK'te 7'den 77'ye herkes hitap edecek kurslar bulunuyor" şeklinde konuştu. Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın da İzmit Belediyesi ile ortaklaşa kurs açmaktan mutlu olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi, daha sonra sergilerin açılışları yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmek En Büyük Halk Üniversitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement