İzmir Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Yeni Asır: 'Nişanlıları 'Hız' Ayırdı' Aşırı Hız Nedeniyle Kontrolden Çıkan Araç Durağa Daldı

26.07.2010 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

YENİ ASIR: 'Nişanlıları 'hız' ayırdı'

Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan araç durağa daldı. Kazada her ikisi de nişanlı olan sürücü ile otobüs bekleyen genç öldü.

HABER EKSPRES: 'Organ bekleyenlerin umudu, onun tatlı dili'

İzmir Seyfi Demirsoy Buca Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü hemşire Filiz Özbek Beşli, son dört ayda hastanedeki beş beyin ölümü vakasında ailelerin beşini konuşmalarıyla organ bağışına ikna ederek, organ bekleyen 20 kişiye hayat verdi.

YENİGÜN: 'Rüzgar radara takıldı'

Genelkurmay Başkanlığı, Çeşme'de kurulmak istenen rüzgar enerji santrallerinin oluşturacağı manyetik alanın zararını araştırıyor.

EGE TELGRAF: 'İşkur emrinizde'

Yenilenen yapısıyla çok farklı görevler üstlenen Türkiye İş Kurumu, hem işsize hem de işverene büyük avantajlar sağlıyor. Nitelikli iş gücü ihtiyacı duyan işverenler için, İzmir il Müdürlüğü kayıtlardaki 109 bini aşkın işsizle göreve hazır olduğunu bildiriyor.

YENİ GAZETEM EGE: 'Halka yasaklanan halk plajı'

Ürkmez Beldesi'nde İpekkum Halk Plajı'ndan denize girmek isteyen vatandaşları plaja sokmayan otel işletmecileri ve plajda zorla şezlong - şemsiye satanlar belde halkını isyan ettirdi.

HÜRRİYET İZMİR: 'Korkulacak bir şey yokmuş'

Metro inşaatı, İnönü Caddesi'nde bulunan 24 daireli apartmanda 4 dairenin duvarını çatlattı. İnceleme yapan uzmanlar, son derece çarpıcı bir o kadar da düşündürücü açıklama yaptı: Korkmayın yıkılmaz.

MİLLİYET EGE: 'İzmir'de bizi uzaydan gelmiş gibi görenler var'

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, partisinin İzmir'de yaptığı icraatları anlatmak için kitapçık çıkardıklarını ve 20 bin adet bastırdıklarını söyledi. Kabak, 'Kendimizi anlatacağız, İzmir'de bizi uzaydan gelmiş gibi görenler var' dedi.

HABERTÜRK EGELİ: 'Rüzgar santralleri radara takıldı'

Çeşme'de yapılacak 18 rüzgar enerji santralı, bölgedeki askeri radarın elektronik kirlilikten etkileneceği endişesiyle askıya alındı.

POSTA EGE: 'Ödülle dans'

İzmirli balet Yiğit Erhan başarıdan başarıya koşuyor. İlk kez 2008 yılında Rusya'dan diplomayla dönen genç yetenek, bu yıl aynı yarışmada bir de jüri özel ödülü kazandı. Geçtiğimiz günlerde de Roma'da dördüncü oldu. (SER-BŞK) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement