İzmir haber: Karabağlar Belediyesi'nden "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

İzmir haber: Karabağlar Belediyesi'nden "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" Etkinliği

İzmir haber: Karabağlar Belediyesi\'nden "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" Etkinliği

Gelen İzmir haberlerine göre İzmir Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Karabağlar'a kazandırılan ve İzmir'in ikinci büyük kültür sanat mekanı olan merkez, Yazar Güzin Öztürk ile çocukları ağırladı.

20.10.2022 10:35  Güncelleme: 10:41

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" etkinliği, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Karabağlar'a kazandırılan ve İzmir'in ikinci büyük kültür sanat mekanı olan merkez, Yazar Güzin Öztürk ile çocukları ağırladı.

Yazar Güzin Öztürk, dün Karabağlar Yıldız Kenter Kültür Merkezi'nde Aydınoğlu Mehmet Bey ve Limontepe Seniye Hasan Saray İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Savaştan kaçan bir çocuğu konu aldığı "Kuş Olsam Evime Uçsam" adlı çocuk kitabını öğrencilere anlatan Öztürk, onların sorularını yanıtladı. Etkinlik sonunda da çocuklara kitabını imzaladı.

Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Güven Güngörmüş de Öztürk'e, adına dikilen 3 fidanın sertifikasını vererek teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmir haber: Karabağlar Belediyesi'nden 'Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement