
İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç ilk iftarını vatandaşlarla birlikte çadırda açtı.
Karşıyaka'daki Atatürk Bulvarı'nda Kordelyalı İşadamları Derneği'nce kurulan iftar çadırına İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ragip Üye, İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan, bürokratlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. İftar yemeği öncesi mehteran takımı tarafından bir gösteri düzenlendi.
İftar çadırlarında genç, yaşlı, fakir, zengin herkesin bir sofrada oturup oruç açtığını ifade eden Vali Kıraç, "İşadamlarımızı bu çadırı kurdukları için Karşıyaka Belediyemizi de bu çadırın kurulmasında yardımcı olduğu için kutluyorum.
Kordelyalı işadamları 11 yıldır bu çadırda günde 3 bin kişiye iftar yemeği veriyor. Bin 500 kişi çadırda yemeklerini yerken, bin 500 kişinin de evine yemek gönderiliyor. Bu çok önemli bir faaliyet" dedi.
Van'daki terör saldırısında şehit olan 3 askerin ailelerine başsağlığı dileyen Kıraç, "Bizler binlerce yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşadık ve yaşıyoruz. Terörle kimse bir yere gelemedi ve gelemeyecek. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine de sabırlar versin. Bu terör en kısa zamanda bitmelidir" dedi. - İzmir
Son Dakika › Yerel › İzmir Valisi İftarını Çadırda Açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?