İzmirli Engellilerden Başkan Uygur'a Destek - Son Dakika
Yerel

İzmirli Engellilerden Başkan Uygur'a Destek

İzmirli Engellilerden Başkan Uygur\'a Destek

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a adaylık yolunda destek vermek için Torbalı'ya gelen İzmirli engelli vatandaşlar Başkan Uygur ile toplantı yaptılar.

11.10.2013 16:38

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a adaylık yolunda destek vermek için Torbalı'ya gelen İzmirli engelli vatandaşlar Başkan Uygur ile toplantı yaptılar. Uygur'un aday olmasının önünü tıkamaya çalışanlara da bir mesaj gönderen engelli vatandaşlar, ayak oyunları ile Uygur'un adaylığını engellemeye çalışanların, oynadıkları oyunların kendi ayaklarına dolanacaklarını söylediler. Belediye toplantı odasında misafirlerini ağırlayan Başkan Uygur, zaman zaman duygulu anlar da yaşadı.

ENGELLİ DERNEKLERİ UYGUR'U TEBRİK ETTİLER

Eengelliler adına kısa bir konuşma yapan dernek başkanları Halil Anlı, Kazım Kızıltaş ve Engelli Meclisi Başkanı Samet Baskak, Başkan Uygur'u tekrar belediye başkanı olması gerektiğini ifade ederek destek açıklamasında bulundular. Dernek başkanları engellilere yönelik Torbalı'da yaptığı çalışmalardan dolayı da Başkan Uygur'u tebrik ettiler ve önümüzdeki yıl tekrar geldiklerinde Başkan Uygur'u belediye başkanı olarak görmek istediklerini söylediler.

"SİZİ TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ"

Engelli vatandaşlar adına konuşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Servinaz Ömür, "Biz sizi tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Torbalı'da yaptığınız tesislerin hepsinden rahatlıkla bizde yararlanabiliyoruz. Biz sizin yanınızdayız. Hakkınızda açılan ve adaylığınızı engelleyen davaların bir an önce düşmesini istiyoruz. Engelli kardeşlerimizle beraber sizin için dua ederek geldik buraya. Torbalı'da yaptığınız hizmetleri tüm İzmir'e anlatacağız" dedi.

ENGELLİ TEYZE BAŞKAN UYGUR'U DUYGULANDIRDI

Belediye toplantı odasında engelli vatandaşları ağırlayan Başkan Uygur, "Buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için size teşekkür ediyorum. Gönül desteğiniz ve hayır duanız bizim için yeterlidir. Hırsızlık yapmadık, yolsuzluk yapmadık, bir tane memurun yerini değiştirdik, o da Türkiye'de her gün oluyor. O yüzden alnımız açık. Türkiye'de adalet varsa mutlaka tecelli edecektir. Herkesin bir hesabı vardır ama Allah'ın da bir hesabı vardır" dedi. Bu sırada engelli ve yaşlı bir kadının "Başkanım onların kendi ayaklarına dolanacaktır İnşallah, biz sizin yanınızdayız" demesi Uygur'un duygulu anlar yaşamasına neden oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirli Engellilerden Başkan Uygur'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement