İzmit Belediye Başkan Yardımcısı' Ndan CHP'lilere Sert Cevap - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı' Ndan CHP'lilere Sert Cevap

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı\' Ndan CHP\'lilere Sert Cevap

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, İzmit Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısının ardından CHP'lilerin yaptığı eleştirilere karşılık verdi.

09.04.2012 13:22

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, İzmit Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısının ardından CHP'lilerin yaptığı eleştirilere karşılık verdi. İzmit Belediyesi'ndeki makamında konuşan Bulut, CHP'lilere ağır eleştirilerde bulundu. Toplantıda 2011 yılının değerlendirildiğini belirten Bulut, "Nedense o toplantıda dilleri tutulan CHP'lilerin dili parti binasında çözüldü" açıklamasında bulundu.

CHP'lilerin Fikret Gökmen ve Fahri Örengül öncülüğünde gerçekleştirdiği basın toplantısında İzmit Belediyesi'ne yönelik eleştirilere cevap veren Başkan Yardımcısı Bulut, "CHP'liler, belediyede usulsüzlük yapıldığını ve başarısız olduğumuzu iddia ederek savcının göreve gelmesini istedi. Arkadaşların başarı ölçüsünün ne olduğunu bilmiyorum. Terazilerinin de iyi tarttığını düşünmüyorum. Çünkü bizim hedef tutturma oranı yüzde 102'dir" dedi.

CHP'lilere yönelik eleştirilerine devam eden Bulut, "Eğer başarı ölçüsünde hata varsa ve hedefler yanlış konulmuşsa bu konuda da arkadaşlarımızın suçu yoktur. Çünkü Plan Bütçe Komisyon Başkanı Fikret Gökmen'dir ve o hedefler o komisyonda karara bağlandı. Mecliste son 1 aya kadar CHP'lilerin çoğunluğu vardı. Eğer hedefler yanlış konulmuşsa suç yine CHP'lilerindir" diyerek asıl suçlunun CHP'liler olduğunu söyledi.

Fahri Örengül'ün savcıları göreve davet ettiğini hatırlatan Bulut, "Savcılar zaten görevinin başında. Asıl siz görevinizin başına gelin. Belediye meclis üyesinin görevi meclise katılmak ve orada yanlış varsa o yanlışı dile getirmektir. Fahri Örengül zaten Belediye Meclis Toplantısı'na katılmadı. Fikret Gökmen ise toplantıda Şişli Belediyesi ile kıyaslama yaparak atık toplama oranlarından bahsetti" diyerek CHP'lilerden somut eleştiriler beklediğini söyledi.

"CHP'liler belediye meclis üyesi olarak görevlerini yapsalardı mecliste konuşma yaparlardı ve savcı göreve davet edilecekse de bu toplantıda konuşulurdu" diyen Bulut, "Arkadaşlar açıklamalarını parti binasından yapmaya çalışıyor. Zannediyorum tek parti hayatından kalma bir alışkanlıkları" dedi. Örengül'ün "CHP'li belediye olsa savcı çoktan basardı" sözlerine yanıt veren Bulut, "Zaten belediye CHP'li oldu. O dönemde savcının belediyeyi basmasına gerek yoktu. Çünkü maaşını alamayan işçiler belediyeyi tencere tavalarla bastı" dedi.

Fahri Örengül'e yönelik, "Hukuk adamı delillerle konuşur" diyen Bulut, "Kendisini daha gerekçeli konuşmaya davet ediyorum" dedi. Konuşmasının son bölümünde CHP'lilerin tribünlere oynadığını savunan Bulut, "CHP'liler tribünlere oynamayı bıraksın. Çünkü tribünler boş. Onlar sadece görevlerini yapsın" diyerek CHP'lileri görev başına davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkan Yardımcısı' Ndan CHP'lilere Sert Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement