Jandarma Hatıra Ormanına 2 Bin Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Jandarma Hatıra Ormanına 2 Bin Fidan Dikildi

Jandarma Hatıra Ormanına 2 Bin Fidan Dikildi

Jandarma Hatıra Ormanında "175. yılda 175 bin ağaç" sloganıyla yapılan fidan dikme törenine Batman İl yöneticileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

26.03.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Hatıra Ormanına yeni fidanlar.
Jandarma Teşkilatının 175'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Havaalanı kavşağındaki tekstil alanında fidan dikimi yapıldı.
Jandarma Hatıra Ormanında "175. yılda 175 bin ağaç" sloganıyla yapılan fidan dikme törenine Vali Yılmaz Arslan, Jandarma Bölge Komutanı Uğur Özcan, Jandarma Albay Hacı Sarıışık, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emre Ejder, Rektör Prof. Dr. Abdusselam Uluçam ve kamu kurum müdürleri katıldı. Fidan dikme töreninde konuşma yapan Jandarma Albay Hacı Sarıışık "Valiliğin ve Orman İşletme Müdürlüğün katkılarıyla temin edilen 2 bin adet fidanın dikimini gerçekleştireceğiz. Ülkemizin geleceğine yaşanabilir bir hayat bırakabilmek adına üstlendiğimiz bu görevi icra etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.
Açılış konuşmasının ardından Vali Yılmaz Arslan, temsili bir fidan dikti. Vali Arslan'ın ardından kamu kurum müdürleri ve komutanlar da fidan dikimini gerçekleştirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Jandarma Hatıra Ormanına 2 Bin Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement