Kabotaj Bayramı Düzce'de Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kabotaj Bayramı Düzce'de Kutlandı

Kabotaj Bayramı Düzce\'de Kutlandı

Akçakoca'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, şölen havasında kutlandı.

01.07.2013 15:18

Akçakoca'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, şölen havasında kutlandı. Yağlı direkten bayrak alma yarışı kural hatası nedeniyle iptal edilince, gerginlik yaşandı.

Akçakoca'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Vali Adnan Yılmaz, Kaymakam Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın katılımıyla kutlandı. Çelenk sunumunun ardından konuşma yapan Vali Adnan Yılmaz, "Bu toprakları korumak için denizlerimizin önemi büyüktür. Denizlerimize yatırım yapmamız çok önemli" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, halk oyunları gösterileri, yüzme yarışmaları ve yağlı direkten bayrak alma yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere ise çeşitli hediyeler verildi.

Son olarak yapılan yağlı direkten bayrak alma yarışında yağlı direkten sürünerek bayrağı alan İbrahim Baraç'ın iddiaya göre kural hatası yaparak bayrağı alması nedeniyle, hakem heyeti yarışmayı iptal etti. Bu nedenle kargaşa yaşanırken, bayrağı alan Baraç ve beraberindeki yüzücüler olaya itiraz edince tartışma yaşandı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin kargaşayı dağıtması sonucu, şölen sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kabotaj Bayramı Düzce'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement