Kaçan kurbanlık polis ekiplerince yakalandı, şimdi sahibi aranıyor - Son Dakika
Yerel

Kaçan kurbanlık polis ekiplerince yakalandı, şimdi sahibi aranıyor

Kaçan kurbanlık polis ekiplerince yakalandı, şimdi sahibi aranıyor

Adıyaman'da sahibinin elinden kaçarak sokaklarda dolaşan kurbanlık polis tarafından yakalandı. Ekipler bu kez de kayıp kurbanlığın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

09.07.2022 11:50  Güncelleme: 11:53

Adıyaman Merkez Atatürk Bulvarı üzerinde sağa sola koşuşturan bir küçükbaş kurbanlığı fark eden polis ekipleri, kurbanlığı yakaladı.

SAHİBİNİ BULAMADILAR

Kurbanı yakalayan polis ekipleri, bulundukları yerde ve çevresinde bir süre incelemelerde bulunarak kurbanlığın sahibini aradı. Sahibine ulaşılamayan kurbanlık, daha sonra Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü.

SU VE YEM VERDİLER

Polis ekipleri, su ve yem verdikleri kurbanlığın sahibinin bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaçan kurbanlık polis ekiplerince yakalandı, şimdi sahibi aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement