Kadın Girişimcilerden Işınsu Kestelli'ye Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kadın Girişimcilerden Işınsu Kestelli'ye Tebrik Ziyareti

Kadın Girişimcilerden Işınsu Kestelli\'ye Tebrik Ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge ve İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Tartan ve komite üyeleri, ikinci kez İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Işınsu...

16.05.2013 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge ve İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Tartan ve komite üyeleri, ikinci kez İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Işınsu Kestelli'ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Aynur Tartan, Işınsu Kestelli'yi, İTB organ seçimleri sonucunda ikinci dönem başkan seçilmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Tartan, "Koordinatör Borsa Başkanımızın bir kadın olması bizim için şans. Kadının dilinden, hayallerinden, sıkıntılarından, tökezlediği yoldaki taşlardan en iyi bir kadın anlar. İş hayatındaki başarılarınız kadın girişimcilere rehber olacak, yürüdükleri yolda onlara ışık tutacak. Başarılı çalışmalarınızın yeni dönemde de artarak sürmesini diliyoruz" diye konuştu.

Işınsu Kestelli de, komite üyelerinin her türlü dilek ve önerilerine açık olduklarını belirterek, "Diyarbakır'da yapmayı planladığımız Meclis Toplantımıza sizlerin de katılımı, bölgedeki kadın girişimcilerle ortak çalışma olanaklarının yaratılması açısından yararlı olacaktır. Barış sürecine de katkı sağlayacaktır" dedi.

(HD)

16.05.2013 17: 49: 41

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Girişimcilerden Işınsu Kestelli'ye Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement