Kadınlar Günü için sosyal deney! Park edememişsiniz denilen erkek sürücüler çileden çıktı! - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Günü için sosyal deney! Park edememişsiniz denilen erkek sürücüler çileden çıktı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Üsküdar Belediyesi sosyal deney gerçekleştirdi. Deneyde erkek sürücülere yöneltilen park edemediyseniz yardım edelim söylemleri erkek sürücüleri çileden çıkardı. Video kısa sürede büyük beğeni aldı.

08.03.2022 15:42  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yayınladığı videoda kadınların araba park etmeye çalışan erkeklere yardımcı olmaya çalışması izleyenleri güldürdü. Araçlarını park etmek isteyen erkeklere, kadınlar için trafikte kullanılan kelimeleri söyleyerek tepkilerini ölçtüler.

"8 MART'A ÖZEL BİR SOSYAL DENEY YAPTIK"

Üsküdar Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel paylaştığı anlamlı sosyal deney videosunu Twitter hesabından paylaşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Belediyemizin önünde güne özel bir sosyal deney yaptık ve eminiz ki, tüm kadınlar, özellikle otomobil kullananlar bu deneyi çok beğenecek. Evde, işte, okulda, sokakta, hayatın her alanında... 8MartDünyaKadınlarGünü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Kadınlar Günü için sosyal deney! Park edememişsiniz denilen erkek sürücüler çileden çıktı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Günü için sosyal deney! Park edememişsiniz denilen erkek sürücüler çileden çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement