Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa

09.03.2013 16:49

Afşin Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla eğlence programı düzenledi.

Afşin Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla eğlence programı düzenledi.

Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü farklı bir programla kutlamak istediklerini ifade etti.

Anadolu kadınının dünyanın en fedakar kadınları olduğuna işaret eden Aydoğan, "Kadınlarımız savaşta mermi, erzak taşır. Maalesef ülkemizde siyaset ve yönetim erkek ağırlıklı. Ama Afşin Belediyesi tarihinde ilk kez iki bayan arkadaşımız belediye meclis üyesi oldu. Ümit ediyorum ki önümüzdeki zamanlarda biz veya başka arkadaşlar yarı yarıya getirir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mahalli sanatçılar konser verdi, katılımcılar için hediye çekilişi yapıldı.

-Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliği'nden kadınlara yemek

Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadın üyelerine yemek verdi.

Sendika temsilcisi Kazım Bozkurt, Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda, tüm kadınların gününü kutladı. Bozkurt, kadınların hayatın her alanında hak ettiği konuma getirilmesi gerektiğine işaret etti.

Muhabir: İdris Aydın

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa - Son Dakika


Advertisement