Kamerun Heyeti İzmir Üniversitesi'ne Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Kamerun Heyeti İzmir Üniversitesi'ne Hayran Kaldı

Kamerun Heyeti İzmir Üniversitesi\'ne Hayran Kaldı

İzmir Üniversitesi ile Medical Park İzmir Hastanesi'ni ziyaret eden Kamerun heyeti, öğrenci değişimi ve işbirlikleri için ön görüşme yaptı.

23.11.2012 15:03  Güncelleme: 14:59

İzmir Üniversitesi ile Medical Park İzmir Hastanesi'ni ziyaret eden Kamerun heyeti, öğrenci değişimi ve işbirlikleri için ön görüşme yaptı.

30 Kasım'da 19 doktorluk bir ekip ve 2 ton ilaçla Kamerun'a gidecek olan Ege Sağlık Gönüllüleri Derneği (EGESADER), bu çalışma öncesi Kamerun'dan gelen heyeti ağırladı. Gavundere Bölge Valisi Abakar Ahamat, Belediye Başkanı Hamadow Dawa, Sağlık Müdürü Dr. Hamadicko Harouna, sağlık kuruluşları başta olmak üzere tarihi ve turistik yerleri de içeren bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretler çerçevesinde İzmir Üniversitesi'ne konuk olan heyet, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile bir araya geldi. İzmir Üniversitesi'nin akademik ve sosyal olanakları hakkında bilgi alan heyet, öğrenci değişimi ve işbirliği yapmak için en kısa zamanda çalışmaları başlatacaklarını iletti. Rektör Erciyeş, bir dünya üniversite olma yolunda hızla ilerleyen İzmir Üniversitesi'nde Kamerunlu öğrencileri ağırlamak ve ortak akademik çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Ziyarette EGESADER Yönetim Kurulu üyeleri Harun Kızanoğlu, Kemal Özekin ve İsa Sönmez de heyete eşlik etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamerun Heyeti İzmir Üniversitesi'ne Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement