Karabağlar'a Hizmet İçin Siyasete Atıldı - Son Dakika
Yerel

Karabağlar'a Hizmet İçin Siyasete Atıldı

Karabağlar\'a Hizmet İçin Siyasete Atıldı

İzmir'in Çankaya semtinde, yıllardır elektronik sektöründe esnaf olan İlknur Kara, Ak Parti'den Karabağlar Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı.

04.12.2013 15:46

İzmir'in Çankaya semtinde, yıllardır elektronik sektöründe esnaf olan İlknur Kara, Ak Parti'den Karabağlar Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı. Evli ve 3 çocuk annesi Kara, Çankaya semtinde yıllardır elektronik sektöründe faaliyet gösteren mağazası ile hizmet sunarken, "İzmir'in çalışmaya ve hizmete çok ihtiyacı var" diyerek, Karabağlar'da Ak Parti'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Dürüst, çalışkan bir esnaf olarak çevresinde çok sevilen Kara, 2013 yerel seçimlerinin partisi için başarılı olacağına inandığını ifade ederken, neden böyle bir karar alma ihtiyacı hissettiğini şöyle anlattı: "Karabağlar'da yaşayan biri olarak, Karabağlar semtinin ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Çevremdeki komşularım ve esnaf arkadaşlarımızla sürekli nelerin yapılamadığını tartışıyoruz. Bence artık Karabağlar'ın cesur, çalışkan, problemlere odaklanmış, çözümleri geciktirmeyen bir yönetime ihtiyacı var."

Kara, Ak Parti'yi muhafazakar fikirleri ile uyuştuğu için tercih ettiğini belirterek şunları söyledi: "Yıllardır hep aynı politikalarla sürdürülen siyaset nedeniyle halka gerektiği gibi hizmet verilememiştir. Ak Parti hükümeti ise, yasalardaki cesur değişimleri yaparak sağlıkta reform gerçekleştirmiş ve özellikle ulaşım hizmetlerinde Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götürmeye, halkına inanmaya ve güvenmeye devam etmektedir. Ben de sonsuza kadar güvendiğim için Ak Parti'yi tercih ettim." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar'a Hizmet İçin Siyasete Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement