Karabük POMEM'de Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Karabük POMEM'de Mezuniyet Töreni

Karabük POMEM\'de Mezuniyet Töreni

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi, 13. dönem mezunlarını verdi.

09.06.2014 15:09  Güncelleme: 15:04

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 13. dönem mezunlarını verdi.

Karabük POMEM Müdürü Hüseyin Zengin, POMEM'de düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 464 polis memuru adayını teşkilata kazandırmanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen ve uzak yerlerden gelerek sevinçlerini paylaşan ailelere teşekkür eden Zengin, " Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını devam ettirmesi, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasının en önemli güvencelerinden biri emniyet teşkilatıdır. Görev yaptığınız yerlerde, insan haklarına saygılı ve hukuk devleti ilkelerine bağlı, öncelikle vatandaşın memnuniyetini, güvenini, sevgisini, saygısını kazanmayı ne pahasına olursa olsun hak ve adaletten ayrılmamayı görev biliniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi ve dönem birincisi Adem Aydemir, yaş kütüğüne plaket çaktı.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve diğer protokol üyelerinin yanı sıra ailelerin de katıldığı törende, yemin eden polis adaylarına diplomaları takdim edildi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük POMEM'de Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement