Karacabey Belediye Başkanı Koç, Partisinden İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Karacabey Belediye Başkanı Koç, Partisinden İstifa Etti

Karacabey Belediye Başkanı Koç, Partisinden İstifa Etti

Karacabey'in AK Partili Belediye Başkanı Ergün Koç, partisinden istifa ederek, "Zaman israfına sebebiyet vermemek amacıyla istifa etmeyi gerekli gördüm" dedi.

24.09.2012 14:23  Güncelleme: 14:32

Karacabey'in AK Partili Belediye Başkanı Ergün Koç, partisinden istifa ederek, "Zaman israfına sebebiyet vermemek amacıyla üyesi bulunduğum AK Parti'den istifa etmeyi gerekli gördüm" dedi.

Koç, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 2004 ve 2009 yıllarında yapılan seçimlerde Karacabey Belediye Başkanlığı'na seçildiğini hatırlattı.

İkinci kez seçildikten sonra bazı istenmeyen olaylarla karşılaştığını dile getiren Koç, şunları kaydetti:

"Zaman israfına sebebiyet vermemek amacıyla üyesi bulunduğum AK Parti'den istifa etmeyi gerekli gördüm. Koç, bundan böyle parti kimliği altında değil, sıradan ve sade bir vatandaş olarak belediye başkanlığımı sürdüreceğim. Daha fazla lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek amacıyla, partiden üyelik kaydımın silinmesini ve buna ilişkin işlemlerin yapılmasını önemle rica ettim."

Koç, bir gazetecinin, "Yeniden aday olacak mısınız-" sorusu üzerine bir yıllık görev süresinin dolmasının ardından mesleki çalışmalara yöneleceğini ve önümüzdeki günlerde bir üniversitede ders vermeye başlayacağını söyledi.

Muhabir: Aydın Fidan/ Halil İbrahim Başer/ Zafer Akpınar - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey Belediye Başkanı Koç, Partisinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement