Kardemir Karabükspor'un "En Hırçın Futbolcusu" Uğur - Son Dakika
Yerel

Kardemir Karabükspor'un "En Hırçın Futbolcusu" Uğur

Defans oyuncusu Uğur Uçar, 11 haftada gördüğü 3 sarı ve bir kırmızı kartla kırmızı mavililerin en hırçın futbolcusu oldu

25.11.2013 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AHMET ÖZLER - Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kardemir Karabükspor'un "en hırçın" futbolcusu 3 sarı ve bir kırmızı kartla defans oyuncusu Uğur Uçar oldu.

Geçen sezon Ankaragücü'nden Kardemir Karabükspor'a gelen Uçar, ilk hafta Kasımpaşa, 4. haftada Trabzonspor ve 8. haftada Galatasaray maçlarında sarı, 5. haftadaki Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında ise kırımızı kart gördü.

Takımın diğer hırçınları ise birer sarı ve birer kırmızı kartla Sebastien Nicolas Puygrenier ve Samba Sow oldu.

Sarı kartlar

Takımda en çok sarı kartı ise 4 adetle takıma geçen sezon katılan Yiğit İncedemir gördü. Gördüğü kartlar nedeniyle 1 maç ceza alan İncedemir'i 3 sarı kartla Erkan Kaş, ikişer sarı kartla Larrys Destin Mabiala, Ahmet İlhan Özek, İlhan Parlak, Furkan Özcal, Morten Gamst Pedersen ve Hakan Özmert takip etti.

Geçen sezon Fenerbahçe'den Kardemir Karabükspor'a transfer olan ve bu sezonun 10. haftasında takımıyla yollarını ayıran eski gol kralı Gökhan Ünal da oynadığı 7 maçta bir sarı kart gördü. Sezon başında PSV Eindhoven'dan takıma katılan kaleci Boy Waterman da bir sarı kart gördü.

Bora Körk, Erdem Özgenç, Jugurtha Hamroun, Lomana Tresor LuaLua, İshak Doğan, Beykan Şimşek, Emre Özkan ve Joseph Eneojo Akpala ise hiç kart görmeyen futbolcular arasında yer aldı.

En çok kart Galatasaray maçında

11 haftada 3 kırmızı ve 26 sarı kartı bulunan Karadeniz temsilcisi, en çok Galatasaray maçında ceza aldı.

Kardemir Karabüksporlu futbolcular, ligin 8. haftasında deplasmanda sarı-kırmızılı ekiple yaptıkları maçta 1 kırmızı ve 5 sarı kart; 4. haftada deplasmandaki Trabzonspor karşılaşmasında da 6 sarı kart gördü.

Kırmızı-mavili futbolcular, 6. haftada deplasmanda 3-0 yenildikleri Gaziantepspor maçında ise hiç kart görmedi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardemir Karabükspor'un 'En Hırçın Futbolcusu' Uğur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement