Karıa Yolu, Itb Berlin'de Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Karıa Yolu, Itb Berlin'de Tanıtıldı

Karıa Yolu, Itb Berlin\'de Tanıtıldı

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı, Almanya’nın Başkenti Berlin’de 48. kez ziyaretçilerine açıldı.

07.03.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı, Almanya'nın Başkenti Berlin'de 48. kez ziyaretçilerine açıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)'nun, turizm projesi olan Karia Yolu'nu tanıtım etkinlikleri kapsamında, Türkiye Kültür Rotaları Derneği ile birlikte yer aldığı ITB Berlin Fuarı, dünyanın en önemli turizm markalarını bir araya getirmesiyle dikkatleri çekiyor.

İlk iki gününde sadece profesyonel turizmcilerin ziyaret edebildiği fuarda, MUTSO'yu, Proje Koordinatörü Seher Taner Akgün, AB Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Burcu Öztürk ve Proje yüklenicileri Yunus Özdemir ve Altay Özcan temsil etti. MUTSO temsilcileri Akgün ve Öztürk, ayrıca fuar çerçevesinde düzenlenen Avrupa Kültür Rotaları Komisyon Toplantısı'na katıldı. Fuar'da Karia Yolu, uluslararası katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Muğla'nın alternatif turizm potansiyelini ve MUTSO projesi olan Karia Yolu'nu uluslararası boyutta tanıtmak, tüm dünyadaki sektör temsilcileriyle ve yürüyüş severler ile bir araya gelmek amacıyla Avrupa'nın en eski ve en büyük turizm fuarı olan ITB Uluslararası Turizm Borsası geçtiğimiz yıl 110 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

Bu sene 48'nci kez kapılarını açan ITB Berlin Fuarı 5-9 Mart tarihleri arasında dünyanın en önemli turizm markalarını bir araya getiriyor. 160 bin m2'lik alanda 10 bin 86 firma ve 188 ülke standı ile 1966 yılından itibaren Avrupa'nın en eski ve en büyük turizm fuarı olarak anılmaktadır. ITB Uluslararası Turizm Borsası'nda Türkiye, bu yıl 3 bin 79 metrekarelik stantla tanıtılıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karıa Yolu, Itb Berlin'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement