Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Federasyon Yönetim Kuruluna Seçildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Federasyon Yönetim Kuruluna Seçildi

02.04.2012 12:09

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Subutay Kılıç, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek Kars tarihinde bir ilke imza attı.

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Subutay Kılıç, Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek Kars tarihinde bir ilke imza attı.

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu'nun Ankara'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Etem Aykut Yenice Genel Başkanlığa seçilirken, 11 kişilik Yönetim Kurulu'nda Kars Lokantacılar Odası Başkanı Subutay Kılıç'ada yönetiminde yer verdi.

Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Subutay Kılıç, Karslı esnafların sorunlarını Ankara'ya taşıyacağını söyledi.

Subutay Kılıç; "Kars'ta ilk defa bir oda başkanı Federasyon Yönetim Kuruluna seçilmiştir. Kars'ın ve sektörümüzün sorunlarını

Ankara'ya taşıyarak çözme gayreti içerisinde olacağım. Görevimin ve sorumluluğumun bilinci içerisinde, üyelerimizin sorunları ile birebir ilgileneceğim" dedi.

Başkan Subutay Kılıç; "Biz artık esnaflarımızın sorunlarını direk Ankara'da gündeme getireceğiz.

Benin Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi olmam sorumluluğumu daha da artırdı. Bundan sonra Karslı esnafın sorun ve sıkıntılarına daha kalıcı çözümler bulacağız" diye konuştu.

Öte yandan, Türkiye genelinde 106 odası, 800 delegesi ve 61 bin üyesi bulunan Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu 'nda Subutay Kılıç'ın yer alması Kars'ta da memnuniyetle karşılandı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Federasyon Yönetim Kuruluna Seçildi - Son Dakika


Advertisement