Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü Bayramda da Çınarları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü Bayramda da Çınarları Unutmadı

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü Bayramda da Çınarları Unutmadı

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri Ramazan Bayramı'nda da ilçenin büyüklerini unutmadı. Ekipler, Kartepeli büyüklerle iftar sofralarında bir araya geldi ve bayramda da kapılarını çalarak hediyelerle gönüllere taht kurdu. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, büyüklerle gönül birlikteliği içinde olduklarını ve onların yanında olduklarını belirtti.

24.04.2023 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri, Ramazan Bayramı'nda da ilçenin çınarlarını unutmadı.

Kartepe Belediyesi'nin ödüllü projesi olan Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayında Kartepeli büyükleriyle iftar sofralarında bir araya gelirken, bayramda da kapılarını çalıp, hediyeleriyle gönüllerine bir kez daha taht kurdu. Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile bayramlaşma sonrasında Kartepe'nin büyüklerini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti. Büyüklere çikolata ikramında bulunan ekipler, Başkan Kocaman'ın sevgi ve saygılarını ileterek, eski bayram hatıralarını yad ettiler.

"Gönül bağımız çok sağlam"

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Kartepe'mizde yaşayan büyüklerimiz her zaman bizlerin baş tacıdır. Onların yüzlerinin gülmesi duaları bizlerin en büyük mutluluğudur. Büyüklerimizle iftar sofralarında bir araya gelen ekiplerimizle her zaman onların yanındayız. Kartepeli büyüklerimizle gönül birlikteliği içerisindeyiz. Gönül bağımız çok sağlam. Onlardan güç alıyor yine onlar ve geleceğimiz olan evlatlarımız için daha çok çalışıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü Bayramda da Çınarları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement