Kartepe Belediyesi Bayrama Hazır - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesi Bayrama Hazır

Kartepe Belediyesi ekipleri, Ramazan bayramının huzurlu ve rahat geçmesi için bu bayram öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

02.07.2016 16:50

Kartepe Belediyesi ekipleri, Ramazan bayramının huzurlu ve rahat geçmesi için bu bayram öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi bir dizi önlem aldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerini seferber etti. Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda bayram öncesi ve bayram süresince nöbetçi personeller hizmetlerin aksamaması için kesintisiz görev yapacak. Kartepe İlçesinde bayram arifesi semt pazarları ise İstasyon, Emekevler ve Derbent mahallelerinde kurulacak.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Bayramının birinci günü saat 11.00'de Uzunçiftlik Kültür Merkezi'ndeki kent bayramlaşmasına da tüm Kartepelileri davet etti. Başkan Üzülmez, "Birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının pekiştiği bayramlarımız bizim için özel ve önemlidir. Bu geleneği ve kültürü çocuklarımıza tanıtmak, gelecek nesillere taşımakta hepimizin sorumluluğudur. Bayram sevincini hep birlikte yaşamak için tüm hemşehrilerimizi Kent Bayramlaşmamıza bekliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesi Bayrama Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement