Kartepe'de 2 Öğrenci Yurdu Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de 2 Öğrenci Yurdu Yapılacak

Kartepe'de 2 yüksek öğrenim öğrenci yurdu yapılacak.

03.01.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'de 2 yüksek öğrenim öğrenci yurdu yapılacak.

Kartepe Belediye Meclisi ocak ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başkanlığında belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda yapıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki gündem özetlerinin okunup oylandığı toplantıda, Plan ve Proje Müdürlüğünün 3 adet imar komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda Yazı İşleri Müdürlüğünün "komisyon emrinde görevlendirilecek kişi ve gün sayısı ile ücret tespiti", "komisyon rapor bedeli", "meclis ve komisyon üyeleri huzur hakkı", 'meclis toplantı gün ve saati" ve "belediye meclis tatili" ile ilgili teklif maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Arslanbey'de bin, Hikmetiye Mahallesi'nde 300 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılması için Kredi Yurtlar Kurumuna belediyeye ait hisselerin devri de oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda, yapılan seçimde Denetim Kurulu üyeliklerine Osman Orhan, Erol Yılmaz, Ercan Akçil, Orhan Akyüz ve Hakan Bekil; Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu üyeliklerine de Ramazan Kuşku, Veysel Pınar, Nazmi Malatyalı, Hüseyin Türker ve Kadir Yılmaz getirildi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kartepe'de 2 Öğrenci Yurdu Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement