Kartepe'nin Asker Adayları Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'nin Asker Adayları Uğurlandı

Kartepe\'nin Asker Adayları Uğurlandı

Derbent ve Kartepe Köylerinde düzenlenen asker eğlencelerine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da vatan görevini yapacak askerlere “Hayırlı Teskereler” dilediHafta sonu Kartepe’nin farklı köşelerinde silahaltına alınacak asker adayları için düzenlenen asker eğlenceleri renkli görüntülere sahne oldu.

20.01.2014 12:01

Derbent ve Kartepe Köylerinde düzenlenen asker eğlencelerine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da vatan görevini yapacak askerlere "Hayırlı Teskereler" diledi

Hafta sonu Kartepe'nin farklı köşelerinde silahaltına alınacak asker adayları için düzenlenen asker eğlenceleri renkli görüntülere sahne oldu. Derbent Kültür Merkezi'nde Muharrem Yalçın, Talha Akar, Furkan Taban, Recep Gerz, Ahmet Tanrıverdi ve Yücel Bekil, Karatepe Köy Meydanı'nda Yasin Yazıcı, Kamil Yılmaz, Enes Köken ve Mustafa Topal için asker eğlenceleri düzenlendi. Asker adaylarını aileleri, dost ve akrabaları yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı.

Asker adayları "En büyük asker bizim asker" sloganları eşliğinde uğurlandı. Kınalı kuzulara hayırlı teskereler dileyen Vekil Şeker ve Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Sizleri böyle neşe içerisinde, düğün bayram havası ile yolcu etmek çok güzel. Her biriniz ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için silah altına alınmaktasınız. Bunun bilinci ile vatan nöbeti tutacak sizler sayesinde bizlerde güven içinde yaşamaya devam etmekteyiz. Her birinizin gözlerinde öperken hayırlısı ile tezkerelerinizi alıp evlerinize birer er kişi olarak dönmenizi temenni ediyorum" dedi.

Vekil Şeker ve Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçenin farklı köşelerinden 94/1 celp döneminde vatani görevlerini yapacak kınalı kuzuları tek tek askere uğurladılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'nin Asker Adayları Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement