Kasif'den "Tüketiciyi Koruma Kanunu" Taslağına Destek - Son Dakika
Yerel

Kasif'den "Tüketiciyi Koruma Kanunu" Taslağına Destek

Kasif\'den "Tüketiciyi Koruma Kanunu" Taslağına Destek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın bankaların aldığı işlem ücretlerinin kaldırılacağını ve yeni hazırlanacak Tüketiciyi Koruma Kanunu'nda değişiklikler yapılacağını açıklamasına, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu...

16.08.2012 13:00

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın bankaların aldığı işlem ücretlerinin kaldırılacağını ve yeni hazırlanacak Tüketiciyi Koruma Kanunu'nda değişiklikler yapılacağını açıklamasına, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF)'den destek geldi.

KASİF Başkanı Osman Reis yaptığı açıklamada, bazı büyük şirketlerin ve bankaların tüketicilerden haksız kazanç sağladıklarını söyleyerek, "Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın kanunda yeni değişiklikler yapılacağını ve tüketiciyi koruyan yeni düzenlemeler getirileceğini söylemesini destekliyoruz" dedi.

Bankaların müşteriden ne kadar fazla para alırsa kar mantığıyla hareket ettiğini söyleyen Reis, eskiden devletin en büyük müşterisi olan bankaların, yapılacak olan düzenlemelerle tüketici üzerindeki haksız kazançlarına son verilmesini umduklarını dile getirdi.

Yayıncı: Mehmet Kumcağız - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kasif'den 'Tüketiciyi Koruma Kanunu' Taslağına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement