Kasif'ten Ücretsiz Girişimcilik Kursu - Son Dakika
Yerel

Kasif'ten Ücretsiz Girişimcilik Kursu

Kasif\'ten Ücretsiz Girişimcilik Kursu

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Reis, Çarşambalı gençleri ücretsiz girişimcilik kursuna çağırdı.

09.07.2013 16:20

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Reis, Çarşambalı gençleri ücretsiz girişimcilik kursuna çağırdı.

KASİF Başkanı Osman Reis, KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı ve Çarşamba Sanayici ve İşadamları Derneği ( ÇARSİAD) Başkanı Ali Haydar Toraman, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmede KASİF Başkanı Reis, Federasyon olarak Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın etkinliklerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

"Çarşamba TSO'nun yapacağı çalışmalarda işbirliği yapmaya hazırız" diyen Reis, şunları kaydetti:

"İşbirliğimizin ilk örneği olarak olarak da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 'KASİF Gençlerin Girişimcilik ve Geleceklerini Destekleme Projesi' kapsamında Temmuz ve Ağustos ayları arasında Samsun'da düzenlenecek girişimcilik eğitimlerine Çarşamba'da yaşayan 30 yaş altı gençlerin katılımı sağlamayı hedefliyoruz. Çarşamba'da kendi işini kurmak isteyen, bir iş fikrine sahip 18-30 yaş arası gençleri girişimcilik eğitimlerine bekliyoruz. Girişimcilik eğitimlerine başvurmak isteyen adayların www.kasifgirisimcilikakademisi.com adresinden başvurularını yapmaları gerekiyor."

Girişimcilik eğitimlerine katılımın ücretsiz olduğunu belirten Reis, "Girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayanlar bir iş yeri kurmaları halinde KOSGEB'den 30 bin lira hibe, 70 bin lira sıfır faizli kredi olmak üzere toplam 100 bin lira destek almaya hak kazanacaklar" diye konuştu.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz da, KASİF Başkanı Osman Reis'in işbirliği teklifine teşekkür ederek, Ticaret ve Sanayi Odası olarak Çarşambalı gençlerin girişimcilik eğitimleri almaları ve işlerini kurmaları yönünde gereken desteği vereceklerini söyledi.

Yılmaz,  "KASİF'in düzenlemiş olduğu girişimcilik eğitimlerini Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak önemsiyoruz. Çarşambalı gençleri KASİF'in düzenleyeceği girişimcili eğitimlerine başvurmaya davet ediyoruz. Gençlerimizin yapılacak olan eğitimlerden yararlanması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kasif'ten Ücretsiz Girişimcilik Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement