Kaskispor'dan Ender Batukan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kaskispor'dan Ender Batukan Açıklaması

Kaskispor\'dan Ender Batukan Açıklaması

Kayseri KASKİSpor Kulüp Başkanı Ender Batukan bu yıl iki kupadan birini Kayseri'ye getirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

25.12.2012 17:24

Kayseri KASKİspor Kulüp Başkanı Ender Batukan bu yıl, iki kupadan birini Kayseri'ye getirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

"Bu sene yurtiçinde ve yurtdışında çok iyi bir başlangıç yaptık" diyen Ender Batukan, "Önce Avrupa'da sekizli finallere kaldık. Sekizli finallerde rakibimizi eledik ve şuan da Euro Cup'ta çeyrek finaldeyiz. Ocak ayının 17 ve 24'ünde Rusya'nın Kursk takımıyla çeyrek final maçları oynayacağız. İlk maçımız burada ikinci maçımız Rusya'da olacak" diyerek şu şekilde konuştu:

"Geçen sene biz, bir önceki yılın şampiyonu İsrail'in Ramla takımını eledik ve final oynamıştık. Bu senede sporcularımız ve teknik heyetimiz, geçen senenin şampiyonu ve geçen sene bizi finalde eleyen Kursk'la yine final oynamayı düşünüyoruz. Bu sene hedefimiz bu kupayı Kayseri'ye getirmek. Kursk'un çıkması bizim için erken final görünümünde. Kursk maçında biz yenersek, biz final oynarız. Kursk bizi elerse onlar final oynar. Bu açıkça belli, çünkü en güçlü iki takım Kursk ve Kayseri KASKİ'dir."

Ligde de Fenerbahçe'ye ve

Canik Belediyesi'ne yenildiklerini söyleyen Batukan, "Galatasaray dahil hep yendik. Bu hafta da, Cumartesi günü TED Ankara Kolejiyle maçımız vardı ve bayağı bir farkla yendik. Bu hafta iki maçımız var. Saat 18.00'de Tarsus'la. Pazar günü 14.00'da ise Ceyhan Belediyesi'yle maçımız var. Ligin son maçı da Samsun'la ve biz Samsun'a gideceğiz" diyerek şu şekilde konuştu:

"2013 yılı 2 ve 6 Ocak ayında Antalya'da Türkiye kupası sekizli finaller var. Biz daha önce Konya'da yapılan ön elemelerde grup lideri olarak finale kalmıştık. Ocak'ta Antalya'da Ceyhan Belediyesi'yle oynayacağız. Ceyhan Belediyesi'ni eleyince Fenerbahçe'yle ya da Galatasaray'la oynamayı hedefliyoruz. Bizim için 2012 ve 2013 yılının uğur getirmesini, en azından Kayseri'ye bir Euro Cup kupası getirmeyi hedefliyoruz. Bir aksilik çıkmazsa, kupalardan birini almayı hedefliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaskispor'dan Ender Batukan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement